שמן אתרי נרולי – צ'י – יה

שמן אתרי נרולי

מופק מהפרחים של התפוז ונחשב לשמן יקר. בעל ריח מאוד נעים של בושם ולכן משתמשים בו הרבה בקוסמטיקה מתאים לטיפול בעור יבש ומבוגר, מרגיע אדמומיות בעור, מחדש תאים של עור בוגר, מטפל בסימני מתיחה על העור.

השאירי לי את הפרטים שלך ואחזור אליך

הרשמי לניוזלטר שלי!

מוזמנות ליצור איתי קשר בכל שאלה ועניין
בטלפון, במייל או דרך הטופס בדף של צרו קשר.

טלפון

054-2280835

כתובת

סמטת האלה 15 פרדס חנה